ANLÄGGNINGSSKISS DRESSYR

ANLÄGGNINGSSKISS HOPPNING

 Vänligen respektera RIDHUSREGLER

www.mwcollection.se l info@mwcollection.se l Marcus Westergren 0736-71 82 15 l Lena Westergren 0707-43 79 68

Anläggning

Ridanläggningen ligger vackert belägen i Roslagen, Kungsgården. Anläggningen ägs av Ove Mattsson och drivs i samarbete med MW Collection AB, Marcus och Lena Westergren. Det finns plats för ett 50-tal hästar. Anläggningen använder sitt eget stråfoder (hösilage) som tas från stora vallar.

Kontakt

Anläggning

Träningar

Start

 

Team MW Collection

 

Stallar  På Näset Kungsgården finns fyra stallbyggnader, ett nybyggt stall med 9 st fina ljutjärns boxar, ett stort stall med 18 boxar, ett stall med 15 platser och ett gäststall. Boxarna är stora ljusa och rymliga. Tre spolspilltor med varmvatten. praktiska lösningar för förvaring. Totalt finns plats för 40 hästar på stall.

Rid möjligheter På anläggningen finns ett isolerat ridhus (20x60) en stor utebana (44x80) och även skrittmaskin. Möjligheten att rida i närliggande natur är fantastisk.

 

Uppstallning

Det finns olika prisalternativ om du vill ha din häst hos oss. Inackordering med full skötsel, Kallhyra (kollektivstall) och sommar box. Kontakta oss för pris information och tillgänglighet.

Ridhuskort Du kan köpa ridhuskort för 5 000 kr/halvår eller 1 000 kr/månad som insättes på:   Bg 259-1964 (ange ridhuskort, namn, och telnr. på betalning)